Bergsvallen blir JIABVALLEN

Inför fotbollssäsongen 2021 så har JIAB Hyrcenter och Bergnäsets AIK kommit överens om ett sponsoravtal som bland annat innefattar att arenan byter namn till JIABVALLEN.
BAIK är en breddförening med aktiva barn, ungdomar och seniorer inom idrotterna fotboll, skidor, orientering och innebandy. Såväl herr- som damlaget spelar i år fotboll i division 2.
JIABVALLEN har idag två fullstora 11-manna planer varav en konstgräs och en naturgräs. Utöver det har man en niomanna konstgräsplan, fyra stycken 3 mot 3 planer med konstgräs och sarg samt en fin gräsyta där många 5 mot 5 matcher kan spelas. På bilden ser vi några unga talanger i BAIK:s duktiga pojkar 08-lag.“Att sponsra BAIK känns som en självklarhet. Vi har vårt huvudkontor och startade den första hyresdepån på just Bergnäset. Dessutom bor flertalet av oss i området och våra barn är aktiva i föreningen. Vi ser med glädje att bland annat vårt stöd gör att den fina arenan kan rustas upp och göras ännu mer attraktiv för “bergnäsborna” och så länge vi kan hålla ungdomarna kvar i idrotten desto bättre ur folkhälso- och samhällsperspektivet. ”
//Johan Isaksson, delägare JIAB Hyrcenter AB

Nedan ser ni också installationen av tre bodmoduler som inrymmer kök, samlingssal samt två kontorsrum. Perfekt för ledare och lag att hålla möten eller matchgenomgång.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Andra nyheter

Term Paper Writing Services

The most usual excuse in choosing a particular writer to compose your term paper is you cannot afford it. However, even if you’re tight on

Etablering till Bolagshotellet

Inför bygget av Nya Bolagshotellet i Kiruna så har JIAB levererat och etablerat bodar innehållandes kontors- och personalutrymmen. Det gamla Bolagshotellet har en anrik historia

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.