Nu finns vi i Luleå, Piteå och Gällivare!

Kontor

Samarbete/Sponsring

Om JIAB

JIAB HYRCENTER

Kännetecknas av Kvalitet, Säkerhet, Flexibilitet, Omtanke och Kompetens. Vi arbetar ständigt med kunden i fokus, där personlig service och ett professionellt bemötande, tillsammans med mångårig kompetens hittar effektiva och flexibla lösningar.

KVALITET

Vi har ett brett urval med noggrant utvalda maskiner från säkra och bra leverantörer, där kunskap och service motsvarar våra högt ställda krav. Ständigt förs en vidareutveckling inom företaget där nyheter och kunskap inom branschen följs upp, och där kunden med dess marknad och behov ständigt sätts i fokus.

SÄKERHET

Vi utför servicekontroll vid varje hyrtillfälle, för att skapa säkerhet och trygghet för kunderna som arbetar med våra maskiner. Varje år utförs kontrollbesiktningar av certifierade kontrollorgan. Vi erbjuder även våra kunder utbildningar, bland annat för mobila arbetsplattformar. Vår personal utbildas kontinuerligt för att vi skall kunna följa de lagar och förordningar som gäller.

MILJÖ

Våra maskiner drivs med grön miljö diesel, som en del av vår satsning att värna om miljön. Vi eftersträvar minsta möjliga miljöpåfrestning i såväl utveckling, produktion och användning av våra produkter. Vi skall erbjuda ett miljömässigt bra val som uppfyller eller överträffar våra kunder höga krav på funktion, kvalitet och värde. Detta med hänsyn till våra kunders, samt de anställdas, myndigheternas och allmänhetens krav på säkerhet och miljö.